Köszönjük!

A Poa Pratensis nevében szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy egy ilyen jó country bulit hoztak össze, és a zsűrinek, hogy a sok jó, táncolható country zenekar mellett/ellenére nekünk szavazott bizalmat.

Amikor először értesültük erről a rendezvényről, akkor úgy álltunk hozzá, hogy nyerni ugyan semmi esélyünk se lesz, de ha már szerveznek Budapesten egy sok zenekaros country fesztivált, mindenképp szeretnénk menni, hogy megmutassuk, a country-n belül a bluegrass hol is helyezkedik el. Ehhez végül tőlünk hárman rövidítették meg/függesztették fel a nyaralásukat szombatra, a kamiont vezető átszervezte a munkarendjét, hogy ne most legyen valahol a világ végén külföldön, a vasárnap hajnalban 3 hetes külföldre utazó pedig az út előtti pakolást és idegbajt megszakította egy kis muzsikálással.

A győzelmünket nem számítva is nagyon örülök, hogy ott lehettem tegnap. Régi ismerősökkel találkoztam, jó zenéket hallottam, dolgozhattam olyan hangtechnikussal, aki tud mihez kezdeni egy bluegrass zenekarral, és jó volt látni, hogy több száz ember kockás ingben 12 órán keresztül táncol, zenét hallgat, jól érzi magát.

Innen is köszönet Melindának, Veronikának és az önkénteseknek a sok munkát (remélem ők is tudtak azért pár dalt élvezni a rohangászás közben), a zsűrinek, hogy egyáltalán ép ésszel kibírtak ennyi fellépőt és decibelt, a táncosoknak, hogy a jó country zenét életben tartják itthon, és Dodynak a hangot!

Tölgyesi Péter

https://www.facebook.com/coolcountryhu