Dale Ann Bradley & Steve Gulley (US), Budapest, 2013.01.27. 18 óra

2013 jan 27 18:00

 

2013. januárjában Dale Ann Bradley, és Steve Gulley (USA) kéthetes turnéra látogat Közép-Európába. Dale Ann az International Bluegrass Music Association (IBMA) ötszörös "Év Női Hangja" díjasa, Steve pedig nem kisebb zenekarokban hallatta elragadó tenor hangját, mint Doyle Lawson & Quicksilver vagy a Mountain Heart.

A turné során a formációt olyan, Európa-szerte ismert kiváló szlovák zenészek egészítik ki, mint Richard Ciferský (bendzsó), Michal Barok (mandolin) és Anton Národa (nagybőgő). Ezek a zenészek nemcsak több kontinens színpadán vívtak ki maguknak elismerést, de a bluegrass zene iránti missziós elkötelezettségük folytán Magyarországon is több alkalommal megfordultak, mind koncert, mind pedig tanítási céllal.

Támogatónk, a Szlovák intézet jóvoltából a koncert helyszíne (a Szlovák Intézet Színházterme) és a zenészek szállása biztosított.

A koncert a Bluegrass Zenei Egyesület célkitűzései végett ingyenes, azonban a koncert költségeinek fedezéséhez az egyesület támogatást köszönettel fogad.